Rootsi paaditootja Nimbus omandas pika ajalooga Soome paadifirma Bella-Veneet

Jaano Martin Ots
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aquador on üks Bella-Veneet OY kaubamärkidest, mille Nimbus Boats tehinguga omandas
Aquador on üks Bella-Veneet OY kaubamärkidest, mille Nimbus Boats tehinguga omandas Foto: Bellmarine Eesti
  • Soome suurimaid paaditootjaid Bella müüdi rootslaste Nimbus Boats Sweden'le
  • Bella valmistab Eestiski tuntud paate Flipper, Aquador, Falcon ja Bella
  • Bella kaubamärkide Eesti esindaja Bellmarine tegevust omanikuvahetus ei mõjuta

Pika ajalooga Soome paaditootja Bella-Veneet teatas, et novembri viimastel päevadel sõlmitud lepinguga omandas Nimbus Boats Sweden AB kõik Bella-Veneet OY aktsiad. 

Eestiski populaarne soome paadifirma Bella on müüdud uuele omanikule, teatas Bella-Veneet OY. Ostja Nimbus Boats Sweden AB on samuti tuntud paadivalmistaja.

Müügihinda ei avalikustata, kuid Bella-Veneet OY teatab oma kodulehel, et ettevõtte kinnisvara tehingus ei sisaldu. Kinnistud ja hooned, millel firma tehased asuvad, ostab välja Bella-Veneet asutaja ja juht Raimo Sonninen, kes annab need pikaajaliste rendilepingutega firma käsutusse. Bella kolmes paaditehases töötab kokku 150 inimest ning uus omanik kavatseb kõigiga töösuhet jätkata. 

Bella Eesti esindaja Bellmarine juhatuse liige Kaarel Paakspuu kinnitas, et töö kõigi Bella kaubamärkidega jätkub endisel viisil ning omanikuvahetus paatide müüki, hooldust ega garantiitingimusi ei mõjuta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles