Kadri Simson: soojamaalendude maksustamine on intellektuaalselt huvitav idee (2)

Jaano Martin Ots
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratas ja Simson Pärnu bussijaamas agiteerimas.
Ratas ja Simson Pärnu bussijaamas agiteerimas. Foto: Urmas Luik

Minister Kadri Simson ütles kommentaariks Elurikkuse erakonna liikme Allan Kokkota eile välja pakutud idee kohta, et see on intellektuaalselt huvitav. 

Majandus- ja taristuminister Kadri Simson ei nõustunud konverentsi Green Cruise Port avamisel Tallinna Sadamas võtma sisulist seisukohta Elurikkuse erakonna liikme Allan Kokkota eile välja pakutud idee kohta maksustada muude luksuskaupade kõrval ka soojamaalennud. Simson ütles vaid, et tegemist on intellektuaalselt huvitava ideega. 

«Elurikkuse erakond seepärast ongi elurikkuse erakond, et neil on rikkalikud ideed,» täiendas Simson oma kommentaari, laskumata idee sisulisse analüüsi.

Ettevõtja ja Elurikkuse erakonna liige Allan Kokkota tõstaks luksuskaupade ja inimeste tervist kahjustavate toodete maksu – muu hulgas maksustaks ta ka parfüümid, kosmeetika ja soojamaalennud – nii säilib puhas elukeskkond ja hiljem hoiab riik raha kokku katastroofidega toimetulekuks, vahendas Äripäev eile Kokkota seisukohta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles