Aegna saare laevaliiklus algab 1. juunil

BNS
Copy
Reisilaev Vesta
Reisilaev Vesta Foto: KÜLLIKE ROOVÄLI / PM/SCANPIX BALTICS

Mais alustama pidanud, kuid eriolukorra tõttu edasi lükkunud Aegna saarega ühendust pidav laevaliin alustab tänavust navigeerimishooaega 1. juunil ja lõpetab 27. septembril.

Abilinnapea Andrei Novikovi sõnul on ettevalmistused algavaks navigatsioonihooajaks juba käimas. «Et laevaliiklus oleks nii reisijatele kui ka laeva meeskonnaliikmetele ohutu ja turvaline, oleme taganud reisilaev Vestale vajaliku koguse desinfitseerimis- ja puhastusvahendeid,» sõnas Novikov pressiteates.

Tänavuseks navigatsioonihooajaks on kokku planeeritud 210 reisi. «Suvel toimuvad väljumised kuuel päeval nädalas. Esmaspäev, kolmapäev ja neljapäev toimub kaks reisi päevas ning reede, laupäev ja pühapäev toimub kolm reisi päevas. Erandiks on 23. ja 24. juuni, mil toimub vastavalt kolm ja neli väljumist,» ütles Novikov ning lisas, et nõudlusel täiendatakse liinigraafikut.

Vesta ei välju sadamast teisipäeviti, mil reisilaevale teostatakse hooldustöid. Alates septembrist on laevareisid planeeritud ainult nädalavahetustel – nii laupäeval kui pühapäeval üks reis.

Reisilaev Vesta väljub Patarei sadamast Linnahalli kailt ning ülesõit Aegna saarele kestab ligikaudu tund aega.

Eelmüügist saab pileteid osta kuni kaks tundi enne laeva väljumist. Laevale pääs ja kohapealne piletimüük algab 30 minutit enne reisi algust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles