Tallink suunab tänasest Paldiski-Kapellskäri liinile teise laevana Isabelle

BNS
Copy
Tallinki alus Isabelle ootab põgenikke.
Tallinki alus Isabelle ootab põgenikke. Foto: Postimees

Tallink Grupp suunab tänasest suve lõpuni Paldiski-Kapellskäri liinile eriolukorraeelsel ajal Riia-Stockholmi liinil sõitnud laeva Isabelle. 

Praegu opereerib ainsal Eesti ja Rootsi vahelisel liinil Tallinki laev Regal Star, tagamaks kaubavedude jätkumise kahe riigi vahel, teatas Tallink. Regal Star võttis erandkorras eriolukorra ajal ning võtab praegu pardale ka sõidukiga reisijaid, pakkumaks transpordiühendust neile, kellel on ka pandeemiaolukorras olnud vaja vältimatutel põhjustel kahe riigi vahel reisida. 

Viimaste nädalate jooksul on kaubaveo nõudlus Tallinki teatel suurenenud ning selleks, et kõigile reisijatele ja kaubavedajatele oleks võimalik tagada piisavalt ruumi distantsinõuetele vastavalt, otsustas Tallink lisada Paldiski-Kapellskäri liinile perioodiks pühapäevast kuni 31. augustini täiendava laeva. Sarnaselt Regal Starile veab ka Isabelle peamiselt kaupa, kuid pardale on lubatud ka sõidukiga reisijad, kellel on Eesti ja Rootsi vahel vaja reisida mõnel muul põhjusel kui turism. 

«Isabelle lisamine Paldiski-Kapellskäri liinile pakub lisaks täiendavale kaubaveomahule Eesti ja Rootsi vahel reisimiseks lisavõimalusi neile inimestele, kellel on praegusel hetkel vaja Rootsi või Skandinaaviasse reisida ning kelle jaoks meie laevad on selleks ainus võimalus,» kommenteeris Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene pressiteates.

Ta lisas, et nagu ka teistel laevadel, on Tallink ka Isabelle pardal tõhustanud ohutusmeetmeid, kuid pardal pakutakse siiski piiratud mahus toitlustusteenuseid ja ostlemisvõimalusi. «Isabellel on rohkem kui 600 reisijakajutit, seega jagub kõikidele reisijatele piisavalt ruumi ohutuks ja mugavaks reisimiseks,» märkis Nõgene.

Isabelle esimene väljumine Paldiskist Kapellskäri suunal toimub täna, pühapäeval, kell 18 Eesti aja järgi. Alates esmaspäevast väljub Isabelle esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti kell 21 Kapellskärist Paldiski suunal, teisipäeviti ja neljapäeviti kell 21 ja pühapäeviti 18 Paldiskist Kapellskäri suunal. Laupäeviti väljumisi ei ole. 

Ettevõtte laev Regal Star jätkab samuti Paldiski-Kapellskäri liinil opereerimist tavapärase graafiku alusel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles