Tallinki ajutised ristlusreisid osutusid populaarseteks ning reise lisatakse

Copy
Tallink Grupi laev Silja Serenade hakkab suvel sõitma Helsingi ja Riia vahel.
Tallink Grupi laev Silja Serenade hakkab suvel sõitma Helsingi ja Riia vahel. Foto: Marko Stampehl

Tallink lisab suure nõudluse tõttu uutele ajutistele liinidele Helsingi-Riia ja Turu-Tallinna vahel augustikuus täiendavaid väljumisi.

Helsingi-Riia liini oli esialgse kava kohaselt plaanis opereerida kuni 16. augustini, kuid suure huvi tõttu otsustas kontsern jätkata liini opereerimist vähemalt kuni 28. augustini, teatas Tallink.

«Varem välja kuulutatud Turu-Tallinna reisidel on tänase seisuga sõltuvalt kuupäevast kruiisidele piletid ostnud 800 - 1500 reisija ringis ning varem välja kuulutatud Helsingi-Riia reisidel sõltuvalt kuupäevast 1000 – 2000 reisija ringis,» kinnitas kommunikatsioonijuht Katri Link Tallinkist.

Vahemikus 17.-28. august toimuvad liini väljumised Helsingist esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti. Liini teenindab Tallink Grupi laev Silja Serenade.

Turu-Tallinna liini väljumised toimuvad juulikuus ainult tööpäevadel, kuid alates 31. juulist hakkavad väljumised toimuma ka nädalavahetustel, lisaväljumistega Tallinnast reedeti, 31. juulil, 7. augustil ja 14. augustil. Liini teenindab laev Baltic Queen. 

«Kuna reisimine kaugematesse sihtkohtadesse on jätkuvalt piiratud ja reisijate huvi reisida sel suvel lähiregioonist kaugemale on väga tagasihoidlik, on väga oluline pakkuda põnevaid ja mugavaid reisisihtkohti kõikidele neile, kes soovivad reisida ohutult ja kodule lähemal,» ütles Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene.

Tegevjuhi sõnul müüakse igale väljumisele ainult teatud hulk pileteid, et laevad ei oleks üle rahvastatud ja kõigile jätkuks ruumi distaintsi hoidmiseks. «See on ka peamine põhjus, miks otsustasime täiendavate väljumiste kasuks,» lisas Nõgene.

Mistahes haigusnähtude või viirustunnuste ilmnemise korral ei ole reisimine ettevõtte laevadel lubatud.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles