Victoria I lõpetab jaanuarist sõidud Stockholmi ja Helsingi liinidel

BNS
Copy
Victoria I
Victoria I Foto: Peeter Langovits

Tallink peatas alates reedest laeva Victoria I sõitmise Tallinna–Stockholmi–Riia–Stockholmi–Tallinna ja Tallinna–Helsingi liinidel. 

Laev on kahel ajutisel liini sõitnud alates tänavuse aasta sügisest, et toetada Tallinki kaubavedu Eesti ja Rootsi vahel ning ühtlasi pakkuda ainsat ajutist meretranspordi ühendust Stockholmi ja Riia vahel, teatas Tallink.

Alates oktoobrikuust on Victoria I teenindanud ka nädalavahetuseti toimuvaid Soome turule suunatud edasi-tagasi reise Helsingi–Tallinna liinil ilma mahaminekuta Tallinnas.

Kontserni otsus Victoria I reisid peatada on tingitud asjaolust, et laeva sõitmine Eesti, Rootsi ja Läti vahel ei ole koroonaviiruspandeemia ning karmistuvate reisipiirangute olukorras reisijate arvu järsu kahanemise tõttu majanduslikult jätkusuutlik.

Ettevõte võtab esimesel võimalusel ühendust klientidega, kelle broneeringuid see otsus vahetult puudutab.

Ajal, kui laeva Victoria I reisid Tallinna–Helsingi liinil on peatatud, on reisijatel võimalik kaasa teha viietunnine minikruiis laevadel Megastar ja Star, mis toimuvad igapäevaselt ja on mõeldud ilma mahaminekuta Helsingis.

Samuti on võimalik Eestist ja Soomest reisida Rootsi Tallinki laevadel, mis väljuvad vastavalt Paldiski ja Turu sadamatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles