Tallink avas Eesti suvehooaja erikruiiside müügi

BNS
Copy
Tallinki laev Silja Serenade sisenemas Riia sadamasse
Tallinki laev Silja Serenade sisenemas Riia sadamasse Foto: INTS KALNINS/REUTERS

Tallink Grupp avas kolmapäeval suvehooaja erikruiiside müügi Eestis, pakkudes esmalt juulikuus toimuvaid Ahvenamaa kruiise väljumisega Tallinnast.

Erikruiisid Ahvenamaa pealinna Mariehamni toimuvad Silja Serenade'iga. Reisid väljuvad Tallinnast 2., 4., 6., 8., 10., 12. ja 14. juulil, teatas Tallink.

«Ootuspäraselt avaneb 1. juulist reisimine Eesti ja Soome vahel ka turistidele, arvestades mõlema riigi head vaktsineerimistempot ja pandeemia olukorra jõudsat paranemist,» ütles Tallink Grupi toote- ja müügidirektor Marina Jõgi pressiteates.

Lisaks kolmapäeval avatud Ahvenamaa erikruiiside piletimüügile on võimalik nautida kruiise «eikuhugi» ehk ilma sihtkohas maale minekuta merereise – pakkumisel on viietunnised minikruiisid Helsingi ja Tallinna liini süstiklaevadel Star ja Megastar mitme väljumisega iga päev.

Ettevõte jälgib pidevalt erinevate riikide vaktsineerimiskavade arenguid, üleüldist pandeemiaolukorda oma koduturu riikides ja riiklike reisipiirangute olukorda, ning langetab otsuseid täiendavate laevaliinide ja kruiiside ning juulikuu ja hilisema ajavahemiku osas lähiajal, teatas Tallink pressiteates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles