Lennukid teevad Saaremaa ja Hiiumaa teenindamiseks lisalende (1)

Copy
Tallinna-Kuressaare lennuk.
Tallinna-Kuressaare lennuk. Foto: Juss Saska / Postimees

Transpordiamet tellis Saaremaa ja Hiiumaa teenindamiseks nädalavahetuseks vedajatelt lisalende ning kutsub üles inimesi saartele minema kas lennuki või bussiga.

Lisalennud väljuvad reedel Tallinnast Kuressaarde kell 14.25 ja Kuressaarest Tallinna kell 15.35. Laupäeval väljub lisalend Tallinnast Kuressaarde kell 17.50 ja tagasi kell 19.00 ning pühapäeval Tallinnast kell 16.10 ja Kuressaarest kell 17.20. Hiiumaale väljub lisalend Tallinnast reedel kell 9.30 ja tagasi kell 10.50.

Transpordiamet soovitab inimestel saartele liikumiseks kasutada võimalusel ühistransporti või lennukit. Bussides praegu veel vabu kohti on, kuid vajadusel on bussifirmad valmis panema saari teenindavatele liinidele lisabusse. Bussid pääsevad laevadele eelisjärjekorras.

Kuna Saaremaa ja Hiiumaa laevaliine teenindava TS Laevade parvlaev Tõll sõitis kolmapäeval Kuivastu sadamas vastu kaid ja vajab remonti ning asenduslaev on väiksema mahutavusega, võivad sadamatesse tekkida järjekorrad.

TS Laevad on kinnitanud, et kaile ootama kedagi ei jäeta ning vajadusel tehakse lisareise, et kõik soovijad pääseksid mandrilt saartele või sealt ära.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles