Pärnu Lustipark ei saanud linnaga kokkuleppele ja jääb tänavu avamata

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Veelaudur Mari-Liis Siimon armastab kiirust ja adrenaliini.
Veelaudur Mari-Liis Siimon armastab kiirust ja adrenaliini. Foto: Eero Vabamägi/Postimees

Pärnu jõe ääres juba aastakümneid tegutsenud veespordikeskus Lustipark jääb tänavu avamata, kuna pargi haldaja ja linnavalitsus ei saanud rendilepingu pikendamises kokkuleppele. 

Veelaudurid ja teiste veespordialade huvilised tänavu Pärnu jõe Lustipargis jõemõnusid nautida ei saa, suletuks jääb ka Reiu paadilaenutus. 

«Jaanid on läbi, aga Lustipark pole ikka veel avatud. Sel tegelikult põhjus, et Pärnu linnavalitsus ei pikendanud me lepingut ja me seega sel suvel ei avagi. Vaatame, mis edasi saab ja kuskohas me oma comeback'i teeme, tugevamana kui kunagi varem,» teatas Lustipargi esindaja. 

Pärnu jõe vasakkaldal Reiu jõe suudme läheduses on Lustipargi paadilaenutus, veespordikeskus, puhkekeskus ja ujuvkaidega väikelaevasadam tegutsenud aastakümneid. Keskuse juurde kuulusid ujuvsaun ning piknikuplats, kus sai korraldada spordiüritusi ja muid sündmusi.

Postimehele teadaolevalt soovis Lustipargi haldaja pikendada lepingut viieks aastaks, kuid linnavalitsus pakkus välja vaid aastase lepingu. Kus ja millal Lustipark oma atraktsioonid üles võiks seada, ettevõtte esindaja ei täpsustanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles