Paatide rendiäppi niipea oodata pole

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Paadirendifirma BoatBox juht Rainer Nikiforov tutvustab Haven Kakumäe sadamas rendipaati, mis antakse küll välja ilma kaptenita, kuid mille juhtimiseks on vajalik väikelaevajuhi tunnistus.
Paadirendifirma BoatBox juht Rainer Nikiforov tutvustab Haven Kakumäe sadamas rendipaati, mis antakse küll välja ilma kaptenita, kuid mille juhtimiseks on vajalik väikelaevajuhi tunnistus. Foto: Jaano Martin Ots

Odavaima kalapaadi saab Eestis rentida 20 euro eest tunnis, kuid tõuksiäppide sarnase paadirendirakenduse tekkimist takistavad Eesti paadisõitjate kesised oskused, leiavad mootorpaate rendiks pakkuvad ettevõtjad.

«Rahalises mõttes on rendipaadi kasutamine pühapäevameresõitjale oma paadi ostmisest oluliselt soodsam. Rendipaatidele turgu oleks küll, aga kahjuks ei ole meil meresõidukultuuri. Kui ikka iga kolmas välja antud paat tuleb tagasi puruks sõidetud sõukruvi või muude tõsiste vigastustega, ei saa seda äri kuidagi äppi viia. Loobusime ise paadirendi teenuse pakkumisest ja andsime kõik oma rendipaadid Pärnu Kalatakso hallata,» selgitas Boat Service ja Kalastuspoe juht Taavi Salumets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles