Narva jõeäärse promenaadi pikendab OÜ BauEst

Copy
Narva promenaad on linna üks uhkuse objekte. FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES
Narva promenaad on linna üks uhkuse objekte. FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES Foto: Eero Vabamaegi/Postimees

Narvas jõeäärse promenaadi pikendab kuni Raudsilla tänavani OÜ BauEst, kes küsis hanke korras tööde eest kokku üle poole miljoni euro.

Narva linna arenduse ja ökonoomika ametiga projekteerimis- ja ehitustöödeks sõlmitud lepingu järgi rajab ettevõte energiasäästliku valgustusega kergliiklustee Joaoru endisest jalgpalliväljakust kuni Raudsilla tänavani ning ühendab Joaoru promenaadi ülemise ja alumise jalutusala, teatas BNSile Narva linnavalitsus.

Lepingu täitmiseks on BauEstil aega 11 kuud alates lepingu sõlmimise kuupäevast. Ehitustööd algavad peale tööprojekti valmimist, eeldatavalt sel sügusel. Kokku maksavad tööd koos käibemaksuga 585 146 eurot.

Ehitustöid tehakse projekti «Jõepromenaadid III» raames. Projekti eesmärgiks on Narva ajalooliste kaldapealsete promenaadide väljaehitamine, muutes piirilinnade jõeäärseid alasid atraktiivseks linnaruumiks, mis tõstavad Narva linna elu-, puhke- ja külastuskeskkonna kvaliteeti ja konkurentsivõimet. Promenaadi osaks on ka Narva jõesadam, kust väljuvad laevareisid Narva-Jõesuu sadamasse ja tagasi. 

Projekti juhtpartner on Narva linna arenduse ja ökonoomika amet. Projekti «Jõepromenaadid III» kaasrahastab Euroopa Liit Euroopa naabrusinstrumendi raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles