Eesti tänavu kõige hinnatum väikelaevasadam on Kõiguste

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Kõiguste sadama omanik ja sadamakapten Niklas Jansson (keskel) pakub juba natuke väsinud reisiseltskonnale šampanjat ja kala.
Kõiguste sadama omanik ja sadamakapten Niklas Jansson (keskel) pakub juba natuke väsinud reisiseltskonnale šampanjat ja kala. Foto: Saarte Hääl

Sotsiaalmeediagrupi Eesti Paadiomanike Klubi eestvedajad algatasid tänavu kevadel pilootprojektina Eesti väikesadamate hindamise ja tagasiside kogumise kampaania Väikesadamate Reiting 2022.

Parimaks osutus Kõiguste sadam Saaremaal, järgnesid Sõru sadam Hiiumaal ning Naissaare sadam.

Reitingu projektijuht Inga Meremaa ütles, et kogu hobimeresõidu hooaja kestnud küsitluse tulemusena saadi põhjalik ülevaade Eesti sadamate hetkeolukorrast paadisõitja pilgu läbi. Hinnangut küsiti viies kategoorias: ohutu sildumine, ohutuse ja turvalisusega seotud teenused sadamas, harrastusmeresõitjale vajalikud tugiteenused, mugavusteenused ja vastaja isiklik mulje sadamast.

«Isiklik mulje on ehk rohkem hinnanguline emotsioon ja konkreetsete teenuste osas olid esikolmikus pisut teised sadamad. Kõiguste sai kõrged punktid igas kategoorias ning kõik küsitluses mainitud 33 sadamat saavad väärtuslikku teavet edasiseks arenguks ja turunduseks,» rääkis Meremaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles